ISSN paper: 1137-7976
ISSN electrònic: 2013-987X

TECA és la revista semestral, que publica des de 1996 l'Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), filial de l'Institut d'Estudis Catalans, sobre el món de l'alimentació amb la voluntat de donar servei a tots els professionals relacionats amb aquest món: presentant els darrers avenços en tecnologia, ciència, recerca, equipaments, docència, processos, etc., i servint d'eina de comunicació entre tots els professionals per augmentar el nivell de coneixements i aconseguir anar a l'avantguarda dels esdeveniments relacionats amb l'alimentació.

També disponible al Portal de Publicacions i a l’Hemeroteca Científica Catalana de l’IEC.

Vol. 21 (2022)

Editorial

Montserrat Rivero i Urgell

2-3

Sostenibilitat pesquera i salut humana

Stefania Minuto, Angel Izquierdo, Elsa Lloret, Ricard Bou, Sebastián Biton-Porsmoguer, Manuel Alcaide, Arnau Carreño, Montserrat Demestre, Alfredo García de Vinuesa, Joan San, Sílvia Gómez, Josep Lloret

4-16

Carns vermelles i salut

Montserrat Rivero i Urgell, Eulàlia Vidal Garcia, Cristina Andrés Lacueva, Montserrat Banqué Molas, M. dels Àngels Calvo Torras, Ricard Celorio-Sardà, Oriol Comas Basté, Xavier de Diego Navalón, Àngela Domínguez García, Juan Ramon Hidalgo Moya, Ascensión Marcos Sánchez, Montserrat Rabassa Jou, Mercè Raventós Santamaria, José Juan Rodríguez Jerez, Gloria Sabater Sales, Miquel Salgot de Marçay, Joan Tibau Font, Núria Torner Gràcia, Francesc Tresserra Casas, Joan Gabriel Vargas Olmo, Catherine Vidal Ortega

24-32

El menú pel canvi

Ricard Celorio-Sardà, Júlia Montoliu-Boneu

33-37

Dones científiques

Montserrat Rivero i Urgell

38-51

Conèixer el vostre microbioma us canviarà la vida

Pere Castells Esqué Castells Esqué

63-64

Sabies que…

Diferents Autors

65-69

Activitats 2021

Redacció Revista

73-75

Activitats 2021-2022

Redacció Revista

76

Activitats 2022

Redacció Revista

77

Comunicació

Redacció Revista

78

Publicar a TECA

Redacció Revista

79-80

Veure tots els números